Project - 04

Bouwcalculaties

Een (ver)bouwproject is altijd een flinke investering. Het is daarom belangrijk om vooraf een goed inzicht in de kosten te hebben. Een bouwcalculatie geeft u een nauwkeurige indicatie van het kostenplaatje van uw (ver)bouwplannen. Als ervaren aannemer kennen wij de markt en weten wij de kostprijzen van alle voorkomende werkzaamheden en gebruikte materialen. Wij stellen voor u een complete en overzichtelijke bouwcalculatie op. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Onze bouwcalculatie geeft antwoord op de volgende vragen:

• Wat is het benodigde budget voor dit project?
• Hoeveel kosten de verschillende fases van het project?
• Welke onderdelen zijn optioneel?
• Sluiten de kosten aan op het ontwerp en het beoogde budget?

Bouwbureau van Duijnhoven kan bouwcalculaties opstellen voor ieder project. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw geplande renovatie zijn of wilt u inzicht in het benodigde budget voor een aanbouw? Neem contact met ons op! Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte toe.

aanbouw
Bekijk Project

Aanbouw

De opdrachtgevers wilden graag hun woning uitbreiden om ruimte te creëren voor een nieuwe keuken.

Bekijk Project

Bouw bedrijfswoning en zwembad

Hier hebben we een nieuwe woning gebouwd, met daarin een kantoor en een kapsalon met beiden een eigen entree. Naast de woning een bedrijfshal in dezelfde stijl als de woning. Ook zijn er een zwembad en overkapping in de tuin gemaakt. De woning is energiezuinig gebouwd door deze luchtdicht te bouwen en te voorzien van […]

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw (ver)bouwplannen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 06-11593579.
Offerte