Project - 04

Bouwcalculaties

Een (ver)bouwproject is altijd een flinke investering. Het is daarom belangrijk om vooraf een goed inzicht in de kosten te hebben. Een bouwcalculatie geeft u een nauwkeurige indicatie van het kostenplaatje van uw (ver)bouwplannen. Als ervaren aannemer kennen wij de markt en weten wij de kostprijzen van alle voorkomende werkzaamheden en gebruikte materialen. Wij stellen voor u een complete en overzichtelijke bouwcalculatie op. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Onze bouwcalculatie geeft antwoord op de volgende vragen:

• Wat is het benodigde budget voor dit project?
• Hoeveel kosten de verschillende fases van het project?
• Welke onderdelen zijn optioneel?
• Sluiten de kosten aan op het ontwerp en het beoogde budget?

Bouwbureau van Duijnhoven kan bouwcalculaties opstellen voor ieder project. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw geplande renovatie zijn of wilt u inzicht in het benodigde budget voor een aanbouw? Neem contact met ons op! Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte toe.

realisatie aanbouw met schuur
Bekijk Project

Realisatie aanbouw met schuur

Deze douglas overkapping, inclusief glazen schuifwand, is geheel volgens traditionele verbindingen opgebouwd. Naast de overkapping is er ook een schuur gerealiseerd.

Duijnhoven - woonhuis bouwen - joppe
Bekijk Project

Nieuwbouw woonhuis

In opdracht van de bewoners hebben wij deze nieuwbouwwoning compleet vanaf de grond opgebouwd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw (ver)bouwplannen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 06-11593579.
Offerte