diensten - duijnhoven

Diensten

Onze diensten bestaan uit het maken van bouwcalculaties, ontwerptekeningen, het verzorgen van bouwaanvragen, bouwbegeleiding en de complete uitvoering van de werkzaamheden voor zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Kortom; van ontwerp tot oplevering bent u bij Bouwbureau van Duijnhoven aan het juiste adres.
Project - 04
Bekijk Dienst

Bouwcalculaties

Een (ver)bouwproject is een flinke investering. Bouwbureau van Duijnhoven stelt voor u een complete en overzichtelijke bouwcalculatie op.

Bouwbureau van Duijnhoven
Bekijk Dienst

Bouwaanvragen

Het indienen van een bouwaanvraag kan een ingewikkeld en frustrerend proces zijn. Bouwbureau van Duijnhoven neemt dit proces van u over en zorgt dat deze voldoet aan alle eisen.

Duijnhoven - Bouwaanvragen
Bekijk Dienst

Vakkundige tekeningen

In de voorbereiding van de bouw of verbouwing zijn vakkundige tekeningen van cruciaal belang. Bouwbureau van Duijnhoven voert deze professioneel uit.

Duijnhoven - uitvoering
Bekijk Dienst

Uitvoering en realisatie

Ook voor de uitvoering en realisatie van uw project kunt u terecht bij Bouwbureau van Duijnhoven. De jarenlange ervaring en de gespecialiseerde vakmensen zorgen voor een goed eindresultaat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw (ver)bouwplannen? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 06-11593579.
Offerte